Om

KUMBL®

STÆRK I FÆLLESSKAB

Tænk ud af boksenGod kommunikation understøtter jeres transformation


En transformation er en grundlæggende og gennemgribende omformning, i dette tilfælde af jeres virksomhed eller organisation.


Digitalisering og globalisering

Lige nu er de to vigtigste megatrends for transformationer digitalisering og globalisering, og disse to megatrends kan ikke tænkes adskilt. Digitalisering og globalisering hænger nøje sammen. De er begge vilkår for jeres transformationer.


Tænk stort - begynd småt

Jeres transformationer kan begynde i det små. I ønsker måske at transformere downstream i grænsefladerne mod jeres kunder eller upstream mod jeres leverandører. Det kan også være dele af jeres produktion, som I ønsker at transformere, eller måske visse dele af jeres støtteaktiviteter internt i virksomheden. Uanset hvor eller hvor meget I ønsker at transformere, er det som altid afgørende med god kommunikation. Nogle vælger at foretage en total transformation, og mange nye virksomheder lægges digitalt an fra fødslen. Her er understøttende kommunikation så meget mere vigtig.


Gør som KL

Vælg KUMBL® som partner på rejsen fremad med jeres digitale transformation. KUMBL® leverer kommunikationsprodukter om digitale transformationer til KL.

SAMMEN OM DIGITALE TRANSFORMATIONER

SÅDAN ARBEJDER VI


KUMBL® arbejder effektivt, innovativt og strategisk.

Fokus ligger på værdi for jer og jeres kunder.

ANALYSE


Sammen afdækker vi jeres behov. KUMBL® arbejder dialogisk, med fokus på strategisk ophæng, forretningsmæssig værdi og kommunikativ styrke.

DESIGN


KUMBL® designer et forslag til kommunikationsprodukt og giver et overslag på pris og levering. Et klart design er garanti for succes og tilfredshed for jer som kunde.

PRODUKT


KUMBL® producerer rådgivning og tekst efter det aftalte design, så det passer ind i jeres organisation og forretning. Vi kan aftale at indlægge flere iterationer undervejs i produktionen, hvis I ønsker det.

LEVERANCE


KUMBL® leverer i det format og medie, I ønsker - til den aftalte deadline.

LILLE TEAM

STORT DESIGN

KUMBL® BYGGER PÅ ERFARING

BAG OM KUMBL®


KUMBL® er grundlagt af Thomas Tim Jensen.


Thomas er kommunikationsrådgiver fra store offentlige og private virksomheder og organisationer, fra media intelligence og fra webbureau. Steder som Nets, Danske Bank og KL har været vigtige stationer undervejs.


Thomas er mag.art. i filosofi og har supplerende uddannelser i kommunikation, journalistik, sprog og forretning. Thomas er medlem af redaktionen af Marketcommunity. Læs hans artikler i Marketcommunity her.


KUMBL® er et registreret varemærke. Navnet "kumbl" er et gammelnordisk ord, der betyder "tegn", "mærke". KUMBL® understøtter jer I at sætte jeres mærke på den digitale fremtid.


KUMBL®

TRANSFORMATIONS


© Copyright 2018-2020

All Rights Reserved.

Kontakt


hello@kumbl.com

+45 20 88 67 78

Adresse


Brannersvej 9, st.th.

2920 Charlottenlund

Danmark